A view on the way from one location to another..

Wat wij bedoelen met op maat gemaakt...

Onder aan deze pagina beschrijven we 6 voorbeeld reizen met duiken, klimmen, raften en bezoeken van bezienswaardigheden in Bali, Lombok en Flores. Er is altijd de mogelijkheid van een op maat gemaakte vakantie rond Bali Lombok, Flores, Sulawesi of ergens anders in deze enorme Indonesische archipel!

uitzicht van Padangbai

Ons doel is het organiseren van een complete vakantie voor u op basis van uw idee├źn en wensen.
Vaak ontmoeten we duikers die tijdens hun duik vakantie uitsluitend met hun duik maten reizen.
De niet-duikers, partner(s) en of vrienden nemen geen deel aan deze trips, omdat men denkt dat er voor hun weinig te beleven valt.
Niets is minder waar gezien de Indonesische archipel zoveel heeft te bieden; stranden, kleurrijke tempels en dansen, ceremonies en dorpen, ongerepte jungle, vulkanen en de bergen om te verkennen.
Het is zelfs mogelijk voor scuba ouders om (jonge) kinderen mee te nemen op reis, en deze tijdens het duiken, onder toezien van een nanny, veilig in het hotel achter te laten.
Alles kan geregeld worden.

Zoveel mogelijk duiken maken of juist wat meer de omgeving verkennen en verschillende bezienswaardigheden bezoeken op een van de eilanden die op deze web site staan, onze taak is om de vakantie geheel naar uw wensen te organiseren
U reist niet met een groep maar alleen met de mensen die u zelf hebt opgegeven!
Voor inspiratie scroll naar beneden en bekijk de 6 voorbeeld vakanties die we hebben gemaakt!

Contact ons

Hot spring Banyar- Nathalie & Marco

De laatste menu optie op de web site, contact ons, bevat een vragen formulier waarin u kunt aangeven wat u wilt doen tijdens uw vakantie.
Wij zullen vervolgens met een of meerdere voorstellen komen en middels deze 2 weg communicatie kunnen we een op maat gemaakte reis voor u organiseren.

We hebben een zeer uitgebreide web site gemaakt, verre van compleet, maar we denken dat er al aardig wat informatie opstaat om inspiratie op te doen voor een vakantie, met of zonder duiken, in Indonesië.

Alle plaatsen die we op deze web site beschrijven hebben we zelf bezocht, dus we weten waar we over praten.
Voor het duiken werken wij samen met veilige en eco-vriendelijke duik organisaties, die wij regelmatig bezoeken om te kijken of al onze normen nog steeds gehandhaafd worden.

“Hoe duur wordt zo'n reis...?”

sunset Legian beach

Wilt u een gevarieerde reis maken tijdens uw vakantie in Indonesië, niet in groepsverband, dan is dit lastig om van te voren te boeken in Nederland.
Een op maat gemaakte reis door ons kost u waarschijnlijk net zoveel of minder dan als u deze reis hier ter plekke zelf zou regelen.
Wij hebben het grote voordeel dat we woonachtig zijn op Bali en daardoor hotels en duik scholen regelmatig controleren om te kijken of ze nog aan onze standaards voldoen.
Ook het regelen van transport naar andere eilanden, met het vliegtuig of de boot, is voor ons erg makkelijk.
De voordelen zijn dat de reis zo duur wordt als u zelf wilt en dat u weinig tijd hoeft te investeren met het regelen van uw droom vakantie.

“Hoe ziet zo'n vakantie eruit...?”

Om u een idee te geven wat allemaal mogelijk is hebben we 6 voorbeeld reizen, met verschillende bestemmingen, gemaakt.
Deze reizen bevatten verschillende plaatsen en activiteiten en kunt u zo boeken of gedeeltes als bouw blokken gebruiken.
Zelfs als u naar eilanden wilt die niet op deze web site staan kunnen wij proberen dit voor u te regelen.
Alles is mogelijk; dus als u ge├»nteresseerd bent in één van deze vakanties of een geheel op maat gemaakte reis laat ons dit weten via onze contact ons pagina.

Voorbeeld reizen: